Please rotate to portrait view
Stella and Dot
Bringing homely elements into an urban office environment to reflect the friendly family feel of the business - this London office was a clinical white space in need of some atmosphere and personality when we were brought in to give it a re-design.
— Jordan and Russell

Working closely with the team at this design led jewellery brand, we created a design scheme that brings a touch of home to the office. Giving a conscious nod to a modern american interior we mixed together touches of industrial chic with some Scandi vibes to create a look that is relaxed luxe.

The use of Plywood was a choice we made early on to ground the more glam metallic elements in something befitting the urban setting. The pale pink wood stain on the ply and warm chalky blue paint in key areas, soften the bolder graphic lines of the scheme. The stark office lighting is softened with diffused wall lights and table lamps.

Share · Pinterest   Facebook   Twitter