Please rotate to portrait view
Kew Penthouse
Decorative luxury with contemporary lines. This 3 bedroom penthouse apartment, within a modern complex in the beautiful setting of Kew, was crying out for some personality.
— Jordan and Russell

Opening up the space was key – removing the wall between the kitchen and living room to create a stunning open plan that suited the clients needs perfectly. We unified with one flooring that runs throughout, grounding the space with some much needed character.

This brave client embraced our decorative joy with a bold statement wallpaper in the entrance hallway, giving a feeling of compression before you enter the light filled living space and bedrooms. Original cherry wood doors throughout give a nod to the 90’s roots of the property, bringing warmth into the scheme. The kitchen was a bespoke design, made in the uk from solid wood with cherry wood backing in the handles to tie it into the original features of the property. See our video of the project here

Share · Pinterest   Facebook   Twitter